در حاشیه نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی ماشین آلات و تجهیزات وابسته در محل نمایشگاه بین المللی مشهد با اهدای تندیس، لوح سپاس و هدیه نقدی از طرف سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران دبیر اجرایی رویداد استارتاپ دمو و معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ، از واحد فناور " تاو زعفران جام" به عنوان برگزیده اول و " آیسان صنعت رسام گستر" به عنوان برگزیده سوم ، در رویداد استارتاپ دمو تقدیر شد . سید حسین حسینی مدیر عامل شرکت آیسان صنعت رسام گستر گفت:دستگاه فراوری گوشت (جدا کننده گوشت گردن طیور ) برای اولین بار درکشور با ظرفیت تولید 1000 کیلو گرم در روز توسط این شرکت طراحی و ساخته شد. وی با اشاره به مزایای دستگاه جدا سازی گوشت گردن طیور افزود:کمک به امنیت غذایی و بهداشت جامعه، حل مشکل ادارات دامپزشکی و بهداشت در نظارت میدانی،جلوگیری از هدر رفتن مواد پروتئینی کشور، تولید محصول با کیفیت نسبت به فراوری های مشابه، کمک به بهره وری شرکت های فعال در حوزه تولید مواد پروتئینی(طیور) و ایجاد اشتغال پایدار از جمله مزایای دستگاه جدا سازی گوشت گردن طیور می باشد. وی با اشاره به زمینه مصرف محصول تولید شده از این دستگاه تصریح کرد:مصرف خانوار، کباب کوبیده، همبرگر، سوسیس، کالباس ،ناگت مرغ و..مصرف محصول تولید شده از این دستگاه می باشد.